Loading...

Groene stroom Vrijopnaam Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in groene stroom van Vrijopnaam? Door deze website bekijk jij alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juli 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt rap het meest duurzame Vrijopnaam enerige pakket dat aansluit bij jouw wensen. Het oversluiten gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Jullie spotten alle speciale aanbiedingen en de laagste groene energie tarieven van Vrijopnaam van juli 2024.

Alle pakketten

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Engie tot aan Qurrent.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €255 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Duurzame energie van Vrijopnaam afsluiten

Mogen jullie overstappen naar goedkope groene energie van Vrijopnaam? Dat is niet moeilijk aan de hand van de vergelijker op deze site. Geef je straatnaam, energiegebruik en andere wensen in. Ga links met je muis naar “Vrijopnaam”. Je zoekt zo accuraat het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij jouw wensen. Advies: kijk verder dan alleen de prijzen van energie. Let ook goed op vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstkortingen. Voor sommige energiepakketten ontvang je tot wel €205 korting (check ook Qurrent of NLE).

Prijzen groene stroom Vrijopnaam juli 2024 vergelijken

Vrijopnaam is een gangbare verstrekker van gas en stroom. Deze energiemaatschappij verkoopt allerlei soorten contracten. Natuurlijk het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Let op: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. In de praktijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Onderaan de streep ben je dan het goedkoopste uit! Online duurzame energie afsluiten bij Vrijopnaam? Begin dan met onze vergelijker, en stap moeiteloos over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht hieronder is een handig hulpmiddel.

Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 725 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.000 m³

Vrijopnaam Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Daar hoef je weinig voor te doen: afsluiten en leveren. Is er reeds sprake van een groene energie contract van Vrijopnaam, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je (online) kenbaar maken aan een medewerker. Het team draagt zorg voor de wijziging. Echter, heb je een contract bij een andere aanbieder, en wil je overstappen naar Vrijopnaam? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw toekomstige aanbieder van stroom en gas kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil jij Vrijopnaam oversluiten? Bel met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Vergeet niet de opzegtermijn en boeteclausules bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Uithoorn, Dronten en Soest).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van Vrijopnaam

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Vrijopnaam duurzame energie aanbiedingen

Uiteraard stap jij het liefst over naar de sterkste Vrijopnaam welkomstpremie van juli 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, er is altijd korting te verdienen. Deze extra korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €180 tot €290 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De welkomstbonus wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus geen gek idee om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De geldende aanbiedingen Vrijopnaam in juli 2024 moet je zeker eens bekijken. Ga direct aan de slag. Ga naar de vergelijkpagina, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de grote Vrijopnaam duurzame energie contracten met de beste korting. Goed om te weten: de bonus geldt voor nieuwe klanten. De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

groene-energieleverancier-vrijopnaam

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Vrijopnaam en betaal minder voor gas en stroom!