Loading...

Groene stroom Qurrent Vergelijk groene stroom en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over groene stroom van Qurrent? Op de adviestool check je de meest interessante welkomstkortingen van mei 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Nu direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt eenvoudig het meest duurzame Qurrent energie contract dat past bij jullie uitgaven. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Jullie spotten alle aantrekkelijke aanbiedingen en de laagste groene energie tarieven van Qurrent van mei 2024.

Alle organisaties

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot aan MAIN Energie.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Qurrent afsluiten

Mag je overstappen en heb je voorkeur voor goedkope groene energie van Qurrent? Dat doe je eenvoudig met behulp van onze vergelijker. Vul jullie adresgegevens, gas & stroomverbruik en andere wensen in. Activeer het filter “Qurrent”. Jij ziet nu direct het betaalbaarste contract dat rijmt met jouw eisen. Advies: beperkt je niet tot het energietarief. Let ook goed op verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting. Let daarnaast vooral op de welkomstkorting. Bij sommige leveranciers ontvang je tot wel €160 voordeel (bezoek ook Vattenfall of HVC).

Prijzen groene stroom Qurrent mei 2024 vergelijken

Qurrent is een erkende dienstverlener van elektriciteit en gas. De energieleverancier hanteert pakketten voor iedere consument. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Tip: selecteer het vaste tarief met een korte looptijd. Feitelijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Uiteindelijk is dat het goedkoopst! Online duurzame energie afsluiten bij Qurrent? Begin dan met onze vergelijker, en stap meteen over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? De onderstaande tabel is een handig hulpmiddel.

Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 725 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Qurrent Overstapservice

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Voor nieuwe woningen geldt: afsluiten en leveren. Ben jij al gebonden aan een groene energie contract van Qurrent, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je gewoon melden bij de service-afdeling. Het team draagt zorg voor de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt er nog een contract bij een andere energiemaatschappij, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Qurrent? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Je nieuw gekozen stroom en gas aanbieder kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Nu Qurrent oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of gebruik de opzegbrief hiervoor. Controleer altijd de opzegtermijn in het contract en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Alkmaar, Laren en Veldhoven).

De goedkoopste duurzame energie van Qurrent

 1. Voer jouw locatie in
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Qurrent duurzame energie aanbiedingen

Begrijpelijk sluit jij je abonnement over naar de grootste Qurrent welkomstpremie van mei 2024. Of je nu kiest voor een 1-jarige verbintenis, of een 3- of 5 jarig contract, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €155 tot €250 (voor lange contract krijg je meer). Jouw welkomstbonus wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus aan te raden om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Deze aanbiedingen Qurrent in mei 2024 zijn zeker de moeite waard. Wacht niet langer! Gebruik onze vergelijker, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de grote Qurrent duurzame energie contracten met de beste korting. Goed om te weten: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Reeds bestaande contractantenkunnen vaak wel profiteren van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

groene-energieleverancier-qurrent

 • Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Windstroom en Gas Variabel
 • Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Modelcontract groene stroom en groen gas

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Qurrent en bespaar op licht en gas!