Loading...

Groene stroom HVC Vergelijk groene stroompakketten en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over groene stroom van HVC? Door de adviestool check je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juli 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt binnen no-time het meest duurzame HVC enerige pakket dat aansluit bij jouw wensen. Overstappen gaat moeiteloos en rap. Jij bekijkt hier unieke aanbiedingen en de voordeligste groene energie tarieven van HVC van juli 2024.

Alle pakketten

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot aan Powerpeers.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Duurzame energie van HVC afsluiten

Kan je overstappen naar goedkope groene energie van HVC? Dat is eenvoudig gedaan middels de vergelijker op onze website. Voer je adres, stroom + gasverbruik en andere wensen in. Activeer het filter “HVC”. Zo bekijk je accuraat het goedkoopste contract dat in lijn is met je specificaties. Tip: kijk niet alleen naar de kosten van energie. Let ook goed op verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag. En check te allen tijde ook de korting voor nieuwe klanten. Voor sommige energiepakketten loopt dit op tot wel €125 korting (check ook Essent of DELTA).

Prijzen groene stroom HVC juli 2024 vergelijken

HVC is een gangbare leverancier van elektriciteit en gas. Dit bedrijf levert pakketten voor iedere consument. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Concreet pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Want op die manier is dat het goedkoopst! Vandaag nog duurzame energie afsluiten bij HVC? Begin dan met onze vergelijker, en stap moeiteloos over naar een goedkoop stroom- en gas pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht hieronder is een handig hulpmiddel.

Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

HVC Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvragen en activeren. Heb je al een groene energie contract van HVC, en ga ergens anders wonen? Dit kan je (online) melden bij je leverancier. Het team regelt de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt er nog een contract bij een andere energieleverancier, en wil je overstappen naar HVC? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw toekomstige gas en stroom leverancierdoet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Wil jij HVC oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Check hiervoor wel even opzegtermijnen en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Zoeterwoude, Hilversum en Papendrecht).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van HVC

 1. Geef jouw postcode door
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

HVC duurzame energie aanbiedingen

Natuurlijk wil jij overstappen naar de beste HVC welkomstpremie van juli 2024. Of je nu kiest voor een 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een langer contract met vaste prijzen, er is altijd korting te verdienen. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €125 tot €225 (ligt aan het type contract). De actuele welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus slim om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De beloofde aanbiedingen HVC in juli 2024 zijn weer interessant. Wacht niet langer! Gebruik onze vergelijker, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle bekende HVC duurzame energie contracten met de meest aantrekkelijke korting. Let op: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. De huidige contractanten krijgen soms korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

groene-energieleverancier-hvc

 • Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk groene stroom van HVC en betaal minder voor gas en licht!