Loading...

Groene stroom Essent Vergelijk duurzame energieabonnementen en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over groene stroom van Essent? Door deze website vind je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juli 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt direct het meest duurzame Essent energie contract dat past bij jouw wensen. Overstappen gaat handig en vlug. Je vindt hier veel unieke acties en de laagste groene energie tarieven van Essent van juli 2024.

Alle organisaties

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot aan Leon Zeewolde.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €275 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Essent afsluiten

Wil jij overstappen en zoek je goedkope groene energie van Essent? Dat is eenvoudig gedaan als je onze vergelijker gebruikt. Vul je postcode, schatting van energieverbruik en andere wensen in. Ga links met je muis naar “Essent”. Zo zoek je snel het goedkoopste contract dat rijmt met jouw eisen. Let op: kijk verder dan alleen een tarief voor verbruikt stroom + gas. Check ook aspecten als vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €225 korting (bekijk ook Eneco of Anode Energie).

Prijzen groene stroom Essent juli 2024 vergelijken

Essent is een gangbare aanbieder van elektriciteit en gas. Dit bedrijf verkoopt allerlei soorten contracten. Natuurlijk het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Handig: selecteer het vaste tarief met een korte looptijd. Als je slim bent is elke jaar overstappen interessant. Want op die manier realiseer je de maximale besparing. Vandaag nog duurzame energie afsluiten bij Essent? Vul jouw gegevens in, en stap à la minute over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het overzicht hieronder biedt ondersteuning.

Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.025 m³

Essent Overstapservice

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? In dit geval is het niet moeilijk: aanvraag plaatsen en starten. Heb je al een groene energie contract van Essent, en ga ergens anders wonen? Dat kun je online of via de telefoon aangeven aan je leverancier. Het team draagt zorg voor het overzetten van het huidige contract. Neem je nog energie af bij een andere energiemaatschappij, en wil je overstappen naar Essent? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom aanbiederkan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil jij Essent oversluiten? Bel met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Check hiervoor wel even de opzegtermijn en boeteconstructies indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Doesburg, Heerhugowaard en Oldenzaal).

Vind goedkope duurzame energie van Essent

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Essent duurzame energie aanbiedingen

Natuurlijk wil jij overstappen naar de voornaamste Essent welkomstpremie van juli 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1-jarige verbintenis, of kiest voor een lange periode (3 jaar), de korting is er altijd wel. Deze vorm van korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €165 tot €235 (ligt aan het type contract). De welkomstbonus wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus geen gek idee om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De geldende aanbiedingen Essent in juli 2024 zijn zeker de moeite waard. Wacht niet langer! Start met vergelijken, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk alle Essent duurzame energie contracten met de meest aantrekkelijke korting. Let wel: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten kunnen vaak wel profiteren van korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

groene-energieleverancier-essent

 • ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Modelcontract Stroom + Gas
 • Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk groene stroom van Essent en bespaar op stroom en gas!