Loading...

Groene stroom Anode Energie Vergelijk groene energie en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over groene stroom van Anode Energie? Door onze tool bekijk jij de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van mei 2024. A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt binnen no-time het meest duurzame Anode Energie enerige pakket dat aansluit bij je verbruikt. Het oversluiten gaat moeiteloos en vlug. Jij checkt alle tijdelijke welkomstkortingen en de gunstigste groene energie tarieven van Anode Energie van mei 2024.

Alle aanbieders

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Fenor tot Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Anode Energie afsluiten

Kunnen jullie overstappen en heb je voorkeur voor goedkope groene energie van Anode Energie? Dat is eenvoudig gedaan wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Geef je straatnaam, energiegebruik en extra filters in. Aan de linkerkant vind je “Anode Energie”. Je checkt nu gelijk het goedkoopste contract dat aansluit bij jullie behoeften. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten van energie. Let ook goed op verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie. Vergeet daarnaast niet de welkomstkorting. Bij enkele energiecontracten loopt dit op tot wel €110 korting (bekijk ook RENDO Netwerken of Liander).

Prijzen groene stroom Anode Energie mei 2024 vergelijken

Anode Energie is een landelijke dienstverlener van stroom en gas. Dit bedrijf heeft verschillende soorten pakketten. Dan hebben we het over een modelcontract, een vast of variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Belangrijk: ga eerst voor een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Eigenlijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Onderaan de streep realiseer je de maximale besparing. Direct duurzame energie afsluiten bij Anode Energie? Open onze vergelijker, en stap probleemloos over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt ondersteuning.

Type woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 1.925 m³

Anode Energie Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? In dit geval is het niet moeilijk: aanvragen en activeren. Ben jij al gebonden aan een groene energie contract van Anode Energie, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je (online) melden bij de klantenservice. Het team draagt zorg voor het overzetten van het huidige contract. Loopt jouw stroom en gas bij een andere leverancier, maar wil je wel overstappen naar Anode Energie? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jouw “nieuwe” aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Vandaag Anode Energie oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en een boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Capelle aan den IJssel, Groningen en Medemblik).

Overstappen naar goedkope duurzame energie van Anode Energie

  1. Geef jouw postcode door
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Kies optioneel voor duurzame energie.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Anode Energie duurzame energie aanbiedingen

Begrijpelijk sluit jij je abonnement over naar de grootste Anode Energie welkomstpremie van mei 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1-jarige verbintenis, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze extra korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €90 tot +/- €190 (ligt aan het type contract). De geldende welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Wij raden dus aan om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De beloofde aanbiedingen Anode Energie in mei 2024 zijn weer interessant. Stap vandaag nog over. Start met vergelijken, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk alle bekende Anode Energie duurzame energie contracten met de beste korting. Goed om te weten: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

groene-energieleverancier-anode-energie

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk groene stroom van Anode Energie en betaal minder voor gas en stroom!