Loading...

100% onafhankelijk vergelijken

Exclusieve actie aanbiedingen

Hulp bij zorgeloos overstappen

Afsluiten in 5 minuten geregeld

Energie vergelijken

Groenestroomaanbieding.nl biedt een onafhankelijk en objectief overzicht van alle energie-aanbieders. Zo kunt u in een oogopslag zien welke leverancier het beste bij u past. Na uw vergelijking biedt groenestroomaanbieding.nl de mogelijkheid gratis over te stappen naar de leverancier van uw voorkeur. groenestroomaanbieding.nl regelt, samen met uw oude en nieuwe leverancier, uw overstap. Zonder extra kosten of enige moeite.

Hoe werkt vergelijken en overstappen via groenestroomaanbieding.nl?
Met de vergelijker voor Stroom en Stroom+Gas, een vergelijking van alle combinatieproducten van stroom en gas, kunt u alle energie-aanbieders uitgebreid vergelijken op prijs, contractvoorwaarden en energiebronnen. De meest actuele tarieven en productkenmerken zijn in het overzicht opgenomen. De vergelijking is eenvoudig te bedienen en ook een overstap is snel gemaakt.

Stap 1 – Gegevens invoeren.
Vul uw postcode en de hoeveelheid stroom die u per jaar verbruikt in. Als u uw jaarverbruik niet weet, kiest u heel gemakkelijk het reeds ingevulde gemiddelde verbruik van 3500 kWh voor stroom en 1800 m³ voor gas.

Stap 2 – Vergelijken.
De vergelijker vertelt u in detail hoeveel u kunt besparen op uw energierekening of welke leverancier de meest gunstige contractvoorwaarden biedt. Kiest u liever voor een milieuvriendelijk energieproduct dan vertelt de milieuwaardering u precies welke leverancier de meest milieubesparende energiebronnen, voor zowel stroom als gas, gebruikt. Het detailoverzicht biedt u van elk product een uitgebreide vergelijking, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Stap 3 – Afsluiten.
Heeft u een keuze kunnen maken? Klik dan op de button ‘Aanmelden’. Zo komt u bij het aanmeldingsformulier. Dit formulier vult u in en stuurt u op en uw aanvraag wordt geregeld. Van de meeste aanbieders krijgt u dan nog een contract toegezonden dat u getekend kunt retourneren. Van uw nieuwe stroomleverancier krijgt u bericht dat de overstap gemaakt is. Voor u geen extra moeite: u hoeft geen klantnummer op te zoeken of uw huidige contract op te zeggen. Dat doet het nieuwe energiebedrijf allemaal, zonder dat u een moment zonder stroom komt te zitten, voor u. Met een paar minuten heeft u dus alles geregeld. Dat is wel zo makkelijk.