Loading...

Groene stroom RENDO Netwerken Vergelijk groene stroompakketten en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over groene stroom van RENDO Netwerken? Via onze specialisten spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van april 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt à la minute het meest duurzame RENDO Netwerken energie pakket dat voldoet aan je verbruikt. Het oversluiten gaat handig en gebruiksvriendelijk. Jullie spotten alle unieke welkomstkortingen en meest voordelige groene energie tarieven van RENDO Netwerken van april 2024.

Alle leveranciers

Alle populaire providers vergelijken. Van Allure Energie tot aan Vandebron.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €315 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Duurzame energie van RENDO Netwerken afsluiten

Kan je overstappen en zoek je goedkope groene energie van RENDO Netwerken? Dat is zo geregeld met behulp van onze vergelijker. Vul jullie adresgegevens, verbruik en additionele wensen in. Klik links op het merk “RENDO Netwerken”. Je checkt nu accuraat het voordeligste contract dat matcht met je specificaties. Advies: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten van energie. Denk ook aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstbonus. Voor sommige energiepakketten ontvang je tot wel €160 korting (bekijk ook Stedin of Qwint).

Prijzen groene stroom RENDO Netwerken april 2024 vergelijken

RENDO Netwerken is een grote verstrekker van gas en stroom. De energieleverancier levert contracten in alle soorten en maten. Onder andere het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief met een korte looptijd. Concreet is elke jaar overstappen interessant. Per slot van rekening ben je dan het goedkoopste uit! Direct duurzame energie afsluiten bij RENDO Netwerken? Vul jouw gegevens in, en stap à la minute over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het overzicht hieronder biedt ondersteuning.

Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 625 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.100 m³

RENDO Netwerken Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Deze situatie is eenvoudig: aanvragen en activeren. Heb je al een groene energie contract van RENDO Netwerken, en ga je binnenkort verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig kenbaar maken aan de service-afdeling. De klantenservice verzorgt het overzetten van het huidige contract. Echter, heb je een contract bij een andere energieaanbieder, en wil je overstappen naar RENDO Netwerken? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. De aanstaande aanbieder van stroom en gas kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct RENDO Netwerken oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Beverwijk, Epe en Leusden).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van RENDO Netwerken

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Vink eventueel groene energie aan.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

RENDO Netwerken duurzame energie aanbiedingen

Verklaarbaar ben jij benieuwd naar de meest royale RENDO Netwerken welkomstpremie van april 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting op energie vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €90 tot +/- €240 (voor lange contract krijg je meer). De actuele welkomstbonus gaat weer van je jaarrekening af. Wij raden dus aan om elk jaar over te stappen van leverancier. De aanbiedingen RENDO Netwerken in april 2024 moet je zeker eens bekijken. Ga direct aan de slag. Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de RENDO Netwerken duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Nog 1 ding: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Huidige klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het stroom- en gas tarief.

groene-energieleverancier-rendo-netwerken

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk groene stroom van RENDO Netwerken en betaal minder voor gas en licht!