Loading...

Groene stroom Stedin Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de groene stroom van Stedin? Middels deze website doorzoek je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt eenvoudig het meest duurzame Stedin energie pakket dat voldoet aan je behoeften. Het oversluiten gaat simpel en vlug. Je doorzoek hier exclusieve acties en de voordeligste groene energie tarieven van Stedin van juni 2024.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Stedin afsluiten

Kan je overstappen naar goedkope groene energie van Stedin? Dat is eenvoudig gedaan als je onze vergelijker gebruikt. Voer jouw postcode en huisnummer, verbruik en extra filters in. Selecteer aan de linkerkant “Stedin”. Je checkt nu ogenblikkelijk het voordeligste contract dat volledig past bij jouw eisen. Goed om te weten: de energierekening bestaat niet enkel uit het energietarief. Check ook aspecten als verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten. Bovendien moet je goed letten op korting voor nieuwe klanten. Op diverse contracten krijg je wel tot €225 voordeel (bezoek ook Vandebron of Oxxio).

Prijzen groene stroom Stedin juni 2024 vergelijken

Stedin is een erkende aanbieder van stroom en gas. Dit bedrijf levert contracten voor elk type huishouden. Onder andere het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief met een korte looptijd. Concreet stap je dan elk jaar over. Onderaan de streep betaal je dan het minst voor energie! Direct duurzame energie afsluiten bij Stedin? Vul de vergelijker in, en stap vlug over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? De tabel hieronder helpt je daarbij.

Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 725 m³
2 personen 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 1.925 m³

Stedin Overstapservice

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? In dit geval is het niet moeilijk: aanvragen en activeren. Is er reeds sprake van een groene energie contract van Stedin, en ga ergens anders wonen? Dit kan je (online) kenbaar maken aan een medewerker. De klantenservice regelt de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere energiemaatschappij, maar wil je wel overstappen naar Stedin? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw “nieuwe” aanbieder van stroom en gas kan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Stedin oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of verstuur de opzegbrief. Check hiervoor wel even de geldende opzegtermijn en eventuele boetes wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Waalwijk, Elburg en Tiel).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van Stedin

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Stedin duurzame energie aanbiedingen

Natuurlijk wil jij overstappen naar de voornaamste Stedin welkomstpremie van juni 2024. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, je kunt altijd korting krijgen. Deze vorm van korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €140 – €230 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De beloofde welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus geen gek idee om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Jouw aanbiedingen Stedin in juni 2024 zijn aantrekkelijk. Ga direct aan de slag. Open onze tool, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de Stedin duurzame energie contracten met de hoogste korting. Goed om te weten: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

groene-energieleverancier-stedin

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk groene stroom van Stedin en bezuinig op gas en elektra!