Loading...

Groene stroom Oxxio Vergelijk groene stroom en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over groene stroom van Oxxio? Middels onze tool bekijk jij de huidige welkomstkortingen van april 2024 voor alle pakketten en contracten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt moeiteloos het meest duurzame Oxxio energie contract dat past bij jouw wensen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en prettig. Jullie spotten alle exclusieve welkomstkortingen en de voordeligste groene energie tarieven van Oxxio van april 2024.

Alle organisaties

Alle erkende providers vergelijken. Van E.ON tot NLE.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €275 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Oxxio afsluiten

Kan jij overstappen en wil jij goedkope groene energie van Oxxio? Dat doe je eenvoudig als je onze vergelijker gebruikt. Geef je straatnaam, schatting van energieverbruik en andere wensen in. Activeer het filter “Oxxio”. Zo bekijk je accuraat het meest aantrekkelijke contract dat matcht met jouw eisen. Let op: kijk niet alleen naar de kosten per kWh en m3. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonus. Op diverse contracten krijg je wel tot €245 voordeel (bezoek ook MAIN Energie of Fenor).

Prijzen groene stroom Oxxio april 2024 vergelijken

Oxxio is een grote verstrekker van gas en stroom. Deze energiemaatschappij verkoopt allerlei soorten contracten. Denk aan een modelcontract, variabele en vaste tarieven, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Handig: stap over naar het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Feitelijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Op den duur realiseer je de maximale besparing. Vandaag nog duurzame energie afsluiten bij Oxxio? Vul de vergelijker in, en stap eenvoudig over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt is een handig hulpmiddel.

Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.025 m³

Oxxio Overstapservice

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe woningen geldt: afsluiten en leveren. Ben jij al gebonden aan een groene energie contract van Oxxio, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon doorgeven aan de klantenservice. Het team draagt zorg voor het overzetten van het huidige contract. Heb je te maken met een contract bij een andere energiemaatschappij, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Oxxio? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Je nieuw gekozen gas en stroom leverancierkan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Oxxio oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en boeteconstructies indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Het harde, Kerkrade en Rijswijk).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van Oxxio

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Oxxio duurzame energie aanbiedingen

Uiteraard wil jij profiteren van de sterkste Oxxio welkomstpremie van april 2024. Of jij nou gaat voor zo’n kortlopend contract, of een 3- of 5 jarig contract, de korting is er altijd wel. Deze korting op energie noemen we ook wel welkomstkorting. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €185 t/m €230 (voor kortere termijnen ontvang je minder). Jouw welkomstbonus gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus aan te raden om elk jaar over te stappen van leverancier. De beloofde aanbiedingen Oxxio in april 2024 zijn weer interessant. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, vul jouw gegevens in, en vergelijk alle bekende Oxxio duurzame energie contracten met de meest aantrekkelijke korting. Let wel: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

groene-energieleverancier-oxxio

 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Stroom en Gas Modelcontract

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk groene stroom van Oxxio en betaal minder voor gas en licht!