Loading...

Groene stroom Fenor Vergelijk duurzame energieabonnementen en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in groene stroom van Fenor? Door onze experts check je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van februari 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft probleemloos het meest duurzame Fenor energie pakket dat voldoet aan je behoeften. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en zonder problemen. Je vindt hier veel unieke welkomstkortingen en meest voordelige groene energie tarieven van Fenor van februari 2024.

Complete vergelijking

Alle populaire partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €345 per jaar.

Razendsnel overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Fenor afsluiten

Wil jij overstappen op goedkope groene energie van Fenor? Dat doe je eenvoudig als je onze vergelijker gebruikt. Voer jouw postcode en huisnummer, schatting van energieverbruik en overige wensen in. Aan de linkerkant vind je “Fenor”. Zo bekijk je onmiddellijk het goedkoopste contract dat rijmt met jullie behoeften. Let op: kijk verder dan alleen het energietarief. Let ook goed op verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht. Let daarnaast vooral op de welkomstkortingen. Bij sommige leveranciers ontvang je tot wel €160 voordeel (lees ook verder over Energiedirect.nl of Budget Energie).

Prijzen groene stroom Fenor februari 2024 vergelijken

Fenor is een landelijke dienstverlener van zowel gas als elektriciteit. Deze organisatie heeft pakketten voor iedere consument. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Advies: stap over naar het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Per slot van rekening is dat het voordeligst! Vandaag nog duurzame energie afsluiten bij Fenor? Vul jouw gegevens in, en stap snel over naar een goedkoop stroom- en gas pakket. Wat is een realistisch verbruik? De onderstaande tabel biedt uitkomst.

Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.075 m³

Fenor Overstapservice

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Deze situatie is eenvoudig: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Ben jij al gebonden aan een groene energie contract van Fenor, en ga je verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig melden bij je leverancier. De klantenservice regelt de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere leverancier, en ben je van plan over te stappen naar Fenor? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jullie volgende gas en stroom leverancierkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Fenor oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn en de hoogte van de boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Zeewolde, Heerlen en Ommen).

Overstappen naar goedkope duurzame energie van Fenor

  1. Geef jouw postcode door
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Fenor duurzame energie aanbiedingen

Vanzelfsprekend sluit jij je abonnement over naar de meest royale Fenor welkomstpremie van februari 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1-jarige verbintenis, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting op energie noemen we ook wel welkomstkorting. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €145 – €205 (ligt aan het type contract). De actuele welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De actuele aanbiedingen Fenor in februari 2024 zijn aantrekkelijk. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, vul jouw gegevens in, en vergelijk de grote Fenor duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Let op: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten krijgen soms korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

groene-energieleverancier-fenor

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Fenor en betaal minder voor gas en licht!