Loading...

Groene stroom Energiedirect.nl Vergelijk groene stroompakketten en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over groene stroom van Energiedirect.nl? Via de adviestool check je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt onmiddellijk het meest duurzame Energiedirect.nl enerige pakket dat aansluit bij jouw wensen. Het oversluiten gaat simpel en zonder problemen. Jullie spotten alle exclusieve acties en de beste groene energie tarieven van Energiedirect.nl van juni 2024.

Alle maatschappijen

Alle erkende partijen vergelijken. Van DELTA tot Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €285 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Duurzame energie van Energiedirect.nl afsluiten

Kan jij overstappen en zoek je goedkope groene energie van Energiedirect.nl? Dat is zo geregeld middels de vergelijker op onze website. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en andere wensen in. Activeer het filter “Energiedirect.nl”. Zo bekijk je direct het voordeligste contract dat volledig past bij je specificaties. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door een tarief voor verbruikt stroom + gas. Let ook goed op verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting. Tevens is het verstandig te kijken naar de korting voor nieuwe klanten. Bij sommige leveranciers profiteer je al gauw van €165 voordeel (lees ook verder over De Vastelastenbond of Cogas).

Prijzen groene stroom Energiedirect.nl juni 2024 vergelijken

Energiedirect.nl is een landelijke dienstverlener van stroom en gas. Dit bedrijf verkoopt contracten in alle soorten en maten. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Handig: kies een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Als je slim bent stap je dan elk jaar over. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Wil jij je ook duurzame energie afsluiten bij Energiedirect.nl? Vul de vergelijker in, en stap ogenblikkelijk over naar een goedkoop stroom- en gas pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het overzicht hieronder biedt hulp.

Type woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 675 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.950 m³

Energiedirect.nl Overstapservice

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Voor nieuwe woningen geldt: bestellen en aansluiten. Zit je al vast aan een groene energie contract van Energiedirect.nl, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je gewoon aangeven aan de service-afdeling. De medewerker zorgt voor de ondersteuning voor het oversluiten. Echter, heb je een contract bij een andere energieleverancier, en wil je overstappen naar Energiedirect.nl? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jullie volgende gas en stroom aanbiederkan hierin ondersteunen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil je Energiedirect.nl oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Let op: je hebt soms te maken met opzegtermijnen en boeteconstructies indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Den Helder, Heemstede en Nunspeet).

De goedkoopste duurzame energie van Energiedirect.nl

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Energiedirect.nl duurzame energie aanbiedingen

Natuurlijk wil jij overstappen naar de grootste Energiedirect.nl welkomstpremie van juni 2024. Of jullie kiezen voor 1-jarige verbintenis, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €120 t/m €240 (hangt af van de contracttermijn). De actuele welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus verstandig om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De aanbiedingen Energiedirect.nl in juni 2024 zijn zeker de moeite waard. Waar wacht je nog op? Gebruik onze vergelijker, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de bekende Energiedirect.nl duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Nog 1 ding: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

groene-energieleverancier-energiedirect-nl

  • Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
  • Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Energiedirect.nl en bespaar op stroom en gas!