Loading...

Groene stroom Cogas Vergelijk groene energie en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de groene stroom van Cogas? Aan de hand van de vergelijker check je de huidige welkomstkortingen van juli 2024 voor alle pakketten en contracten. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt vlug het meest duurzame Cogas energie pakket dat voldoet aan jullie eisen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Jij checkt alle aantrekkelijke acties en de beste groene energie tarieven van Cogas van juli 2024.

Alle pakketten

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot aan MAIN Energie.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €285 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Cogas afsluiten

Wil jij overstappen naar goedkope groene energie van Cogas? Dat is eenvoudig gedaan aan de hand van de vergelijker op deze site. Geef je straatnaam, gas & stroomverbruik en additionele wensen in. Ga links met je muis naar “Cogas”. Jij ziet nu meteen het meest aantrekkelijke contract dat matcht met jullie behoeften. Advies: kijk verder dan alleen een tarief voor verbruikt stroom + gas. Let ook goed op verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht. En check te allen tijde ook de welkomstkortingen. Op diverse contracten ontvang je tot wel €215 korting (check ook Enduris of UnitedConsumers).

Prijzen groene stroom Cogas juli 2024 vergelijken

Cogas is een betrouwbare dienstverlener van gas en stroom. Deze organisatie levert allerlei soorten contracten. Onder andere het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Advies: stap over naar het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Onderaan de streep is dat het voordeligst! Online duurzame energie afsluiten bij Cogas? Vul de vergelijker in, en stap binnen no-time over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het schema hieronder biedt uitkomst.

Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.950 m³

Cogas Overstapservice

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvragen en activeren. Zit je al vast aan een groene energie contract van Cogas, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je gewoon melden bij een medewerker. Je leverancier verzorgt de wijziging. Loopt er nog een contract bij een andere energieleverancier, en wens je een overstap naar Cogas? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw toekomstige aanbieder van stroom en gas doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Wil jij Cogas oversluiten? Contacteer online een servicemedewerker of gebruik de opzegbrief hiervoor. Let op: je hebt soms te maken met de actuele opzegtermijn en een boete bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Blaricum, Ermelo en Losser).

Check goedkope duurzame energie van Cogas

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Cogas duurzame energie aanbiedingen

Begrijpelijk wil jij profiteren van de meest royale Cogas welkomstpremie van juli 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, de korting is er altijd wel. Deze korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €110 tot +/- €255 (voor lange contract krijg je meer). De actuele welkomstkorting zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus verstandig om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Deze aanbiedingen Cogas in juli 2024 zijn zeker de moeite waard. Wacht niet langer! Klik op “vergelijken”, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk alle Cogas duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Vergeet niet: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Huidige klanten krijgen soms korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

groene-energieleverancier-cogas

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk groene stroom van Cogas en bespaar op stroom en gas!