Loading...

Groene stroom UnitedConsumers Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over groene stroom van UnitedConsumers? Middels de vergelijker bekijk jij de meest interessante welkomstkortingen van juni 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Nu direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet direct het meest duurzame UnitedConsumers energie pakket dat voldoet aan je verbruikt. Overstappen gaat makkelijk en zonder problemen. Jij checkt alle exclusieve acties en meest voordelige groene energie tarieven van UnitedConsumers van juni 2024.

Alle organisaties

Alle bekende partijen vergelijken. Van Greenchoice tot HVC.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €285 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Duurzame energie van UnitedConsumers afsluiten

Kan jij overstappen naar goedkope groene energie van UnitedConsumers? Dat is zo geregeld met behulp van onze vergelijker. Vul jullie adresgegevens, stroom + gasverbruik en extra filters in. Aan de linkerkant vind je “UnitedConsumers”. Jij ziet nu meteen het meest aantrekkelijke contract dat matcht met jouw wensen. Let op: kijk verder dan alleen de kosten van energie. Let ook goed op verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstkorting. Op sommige pakketten kan dit oplopen tot €250 korting (bekijk ook Powerpeers of Leon Zeewolde).

Prijzen groene stroom UnitedConsumers juni 2024 vergelijken

UnitedConsumers is een erkende verstrekker van gas en stroom. Dit bedrijf hanteert contracten voor elk type huishouden. Onder andere het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Handig: stap over naar het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Eigenlijk stap je dan elk jaar over. Per slot van rekening ben je dan het goedkoopste uit! Gaan jullie je duurzame energie afsluiten bij UnitedConsumers? Open onze vergelijker, en stap vlug over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat is een realistisch verbruik? De tabel hieronder is een handig hulpmiddel.

Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³
Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.975 m³

UnitedConsumers Overstapservice

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvragen en activeren. Heb je al een groene energie contract van UnitedConsumers, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch doorgeven aan jullie huidige aanbieder. De aanbieder draagt zorg voor de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt er nog een contract bij een andere leverancier, en wens je een overstap naar UnitedConsumers? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Je nieuw gekozen aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je UnitedConsumers oversluiten? Bel met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn en een boete wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Almere, Doetinchem en Schiedam).

Check goedkope duurzame energie van UnitedConsumers

  1. Voer jouw locatie in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

UnitedConsumers duurzame energie aanbiedingen

Begrijpelijk wil jij overstappen naar de sterkste UnitedConsumers welkomstpremie van juni 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is altijd korting te verdienen. Deze extra korting noemen we ook wel welkomstkorting. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €150 – €215 (voor lange contract krijg je meer). De actuele welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. De geldende aanbiedingen UnitedConsumers in juni 2024 moet jij in overweging nemen. Wacht niet langer! Ga naar de vergelijkpagina, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote UnitedConsumers duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Nog 1 ding: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

groene-energieleverancier-unitedconsumers

  • Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
  • Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk groene stroom van UnitedConsumers en bespaar op licht en gas!