Loading...

Groene stroom Powerpeers Vergelijk groene energie en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de groene stroom van Powerpeers? Middels de adviestool bekijk jij de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van april 2024. Nu direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig het meest duurzame Powerpeers energie contract dat geschikt is voor jouw wensen. Overstappen van energie gaat handig en vlug. Je vindt hier veel exclusieve welkomstkortingen en de beste groene energie tarieven van Powerpeers van april 2024.

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €305 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Powerpeers afsluiten

Wil jij overstappen op goedkope groene energie van Powerpeers? Dat is zo geregeld wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Vul je postcode, schatting van energieverbruik en andere wensen in. Activeer het filter “Powerpeers”. Jij ziet nu ogenblikkelijk het voordeligste contract dat in lijn is met je specificaties. Tip: de energierekening bestaat niet enkel uit de prijzen van energie. Overweeg ook zaken als vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten. En check te allen tijde ook de welkomstkortingen. Bij enkele energiecontracten profiteer je al gauw van €115 voordeel (lees ook verder over NLE of Greenchoice).

Prijzen groene stroom Powerpeers april 2024 vergelijken

Powerpeers is een landelijke leverancier van elektriciteit en gas. De energieleverancier hanteert pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Advies: stap over naar het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Als je slim bent is elke jaar overstappen interessant. Want op die manier realiseer je de maximale besparing. Online duurzame energie afsluiten bij Powerpeers? Start met vergelijken, en stap vlug over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? De onderstaande tabel helpt je daarbij.

Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³
Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.000 m³

Powerpeers Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Deze situatie is eenvoudig: aanvraag plaatsen en starten. Is er reeds sprake van een groene energie contract van Powerpeers, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch melden bij je leverancier. Je leverancier draagt zorg voor de adreswijzigingen. Heb je te maken met een contract bij een andere leverancier, en ben je van plan over te stappen naar Powerpeers? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw toekomstige stroom en gas aanbieder kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je Powerpeers oversluiten? Contacteer online een servicemedewerker of gebruik de opzegbrief hiervoor. Controleer altijd opzegtermijnen en boeteconstructies bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Zwolle, Krimpen aan den IJssel en Roermond).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van Powerpeers

 1. Voer jouw locatie in
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Powerpeers duurzame energie aanbiedingen

Logischerwijs wil jij overstappen naar de beste Powerpeers welkomstpremie van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €90 t/m €220 (afhankelijk van je contracttermijn). Deze welkomstkorting zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus verstandig om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Jouw aanbiedingen Powerpeers in april 2024 zijn weer interessant. Ga direct aan de slag. Gebruik onze vergelijker, vul jouw gegevens in, en vergelijk alle Powerpeers duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Goed om te weten: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten ontvangen wel korting op het tarief van gas en stroom.

groene-energieleverancier-powerpeers

 • Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk groene stroom van Powerpeers en bezuinig op gas en elektra!