Loading...

Groene stroom Greenchoice Vergelijk duurzame energieabonnementen en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over groene stroom van Greenchoice? Middels de vergelijker spot jij de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet binnen no-time het meest duurzame Greenchoice energie abonnement dat aansluit op jullie eisen. Overstappen gaat simpel en is zo gepiept. Jij checkt alle exclusieve acties en de beste groene energie tarieven van Greenchoice van juni 2024.

Compleet aanbod

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot Vandebron.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €345 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Greenchoice afsluiten

Mag je overstappen en heb je voorkeur voor goedkope groene energie van Greenchoice? Dat is eenvoudig gedaan aan de hand van de vergelijker op deze site. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en ander zoekwensen in. Aan de linkerkant vind je “Greenchoice”. Zo bekijk je gauw het beste en scherpste contract dat matcht met jouw ideaalplaatje. Let op: kijk verder dan alleen het energietarief. Denk ook aan vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten. Vergeet daarnaast niet de welkomstkorting. Bij sommige leveranciers loopt dit op tot wel €175 voordeel (bezoek ook Energieflex of Clean Energy).

Prijzen groene stroom Greenchoice juni 2024 vergelijken

Greenchoice is een gangbare verstrekker van elektriciteit en gas. De energieleverancier biedt contracten voor elk type huishouden. Onder andere het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Tip: kies een vast tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Als je slim bent ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Online duurzame energie afsluiten bij Greenchoice? Vul jouw gegevens in, en stap moeiteloos over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel is een handig hulpmiddel.

Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.900 m³

Greenchoice Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? In dit geval is het niet moeilijk: aanvraag plaatsen en starten. Ben jij al gebonden aan een groene energie contract van Greenchoice, en ga je binnenkort verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig melden bij de klantenservice. De klantenservice zorgt voor de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar Greenchoice? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan hierin ondersteunen.

Contract annuleren / oversluiten
Vandaag Greenchoice oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Vergeet niet de actuele opzegtermijn en eventuele boetes wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Zevenaar, Hellendoorn en Oosterhout).

Vind goedkope duurzame energie van Greenchoice

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Greenchoice duurzame energie aanbiedingen

Uiteraard wil jij profiteren van de voornaamste Greenchoice welkomstpremie van juni 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze vorm van korting noemen we ook wel welkomstkorting. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €105 tot +/- €270 (afhankelijk van je contracttermijn). Jouw welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Wij raden dus aan om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De aanbiedingen Greenchoice in juni 2024 zijn zeker de moeite waard. Wacht niet langer! Open onze tool, vul jouw gegevens in, en vergelijk de bekende Greenchoice duurzame energie contracten met de meest aantrekkelijke korting. Vergeet niet: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Huidige klanten ontvangen wel korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

groene-energieleverancier-greenchoice

 • Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk groene stroom van Greenchoice en bezuinig op gas en elektra!