Loading...

Groene stroom Clean Energy Vergelijk groene energie en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over groene stroom van Clean Energy? Op deze website doorzoek je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juli 2024. A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet binnen no-time het meest duurzame Clean Energy energie contract dat geschikt is voor je behoeften. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en zonder problemen. Je vindt hier veel exclusieve aanbiedingen en meest voordelige groene energie tarieven van Clean Energy van juli 2024.

Complete vergelijking

Alle erkende partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Oxxio.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Duurzame energie van Clean Energy afsluiten

Mag je overstappen op goedkope groene energie van Clean Energy? Dat is eenvoudig gedaan aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer je adres, verbruik en overige wensen in. Activeer het filter “Clean Energy”. Je checkt nu onmiddellijk het voordeligste contract dat in lijn is met jouw ideaalplaatje. Tip: kijk verder dan alleen een tarief voor verbruikt stroom + gas. Let ook goed op vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonus. Bij enkele energiecontracten ontvang je tot wel €170 voordeel (ga verder naar Coteq Netbeheer of Stedin).

Prijzen groene stroom Clean Energy juli 2024 vergelijken

Clean Energy is een grote leverancier van elektriciteit en gas. Dit bedrijf heeft allerlei soorten contracten. Natuurlijk het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Advies: selecteer het vaste tarief met een korte looptijd. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Onderaan de streep is dat het voordeligst! Wil jij je ook duurzame energie afsluiten bij Clean Energy? Vul de vergelijker in, en stap meteen over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het schema hieronder is een handig hulpmiddel.

Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.000 m³

Clean Energy Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: afsluiten en leveren. Zit je al vast aan een groene energie contract van Clean Energy, en ga je verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig doorzetten naar jullie huidige aanbieder. De klantenservice zorgt voor de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere energieaanbieder, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Clean Energy? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw “nieuwe” stroom en gas aanbieder kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je Clean Energy oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Check hiervoor wel even de actuele opzegtermijn en eventuele boetes wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Culemborg, Hardenberg en Middelburg).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van Clean Energy

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Clean Energy duurzame energie aanbiedingen

Logischerwijs sluit jij je abonnement over naar de meest royale Clean Energy welkomstpremie van juli 2024. Of jullie kiezen voor 1-jarige verbintenis, of een 3- of 5 jarig contract, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €145 tot +/- €195 (ligt aan het type contract). De geldende welkomstkorting zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De aanbiedingen Clean Energy in juli 2024 moet jij in overweging nemen. Waar wacht je nog op? Open onze tool, vul jouw gegevens in, en vergelijk de bekende Clean Energy duurzame energie contracten met de meest aantrekkelijke korting. Vergeet niet: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

groene-energieleverancier-clean-energy

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk groene stroom van Clean Energy en bespaar op stroom en gas!