Loading...

Groene stroom Coteq Netbeheer Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over groene stroom van Coteq Netbeheer? Op onze tool vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt onmiddellijk het meest duurzame Coteq Netbeheer energie contract dat geschikt is voor jullie uitgaven. Overstappen gaat gemakkelijk en prettig. Jullie spotten alle exclusieve kortingsacties en meest voordelige groene energie tarieven van Coteq Netbeheer van juni 2024.

Alle maatschappijen

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot en met Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Coteq Netbeheer afsluiten

Kan jij overstappen naar goedkope groene energie van Coteq Netbeheer? Dat doe je eenvoudig met behulp van onze vergelijker. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en extra filters in. Ga links met je muis naar “Coteq Netbeheer”. Zo zoek je direct het voordeligste contract dat volledig past bij jouw wensen. Let op: kijk niet alleen naar de prijzen van energie. Check ook aspecten als vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting. Let daarnaast vooral op de welkomstkortingen. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €100 korting (bekijk ook Westland Infra of Vandebron).

Prijzen groene stroom Coteq Netbeheer juni 2024 vergelijken

Coteq Netbeheer is een landelijke verstrekker van gas en stroom. De energieleverancier levert verschillende soorten pakketten. Vanzelfsprekend het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Ons advies: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. In de praktijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Want op die manier realiseer je de maximale besparing. Gaan jullie je duurzame energie afsluiten bij Coteq Netbeheer? Open onze vergelijker, en stap snel over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt ondersteuning.

Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 600 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.900 m³

Coteq Netbeheer Overstapservice

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvraag plaatsen en starten. Zit je al vast aan een groene energie contract van Coteq Netbeheer, en ga je verhuizen? Dit kan je (online) melden bij de klantenservice. De aanbieder verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieaanbieder, en wens je een overstap naar Coteq Netbeheer? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande gas en stroom aanbiederdoet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Coteq Netbeheer oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of stuur een opzegbrief. Check hiervoor wel even de opzegtermijn en eventuele boetes bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Bloemendaal, Goes en Maassluis).

Check goedkope duurzame energie van Coteq Netbeheer

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Coteq Netbeheer duurzame energie aanbiedingen

Begrijpelijk sluit jij je abonnement over naar de meest royale Coteq Netbeheer welkomstpremie van juni 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, de korting is er altijd wel. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €115 tot +/- €275 (hangt af van de contracttermijn). Jouw welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus verstandig om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De beloofde aanbiedingen Coteq Netbeheer in juni 2024 zijn zeker de moeite waard. Stap vandaag nog over. Ga naar de vergelijkpagina, voer jouw verbruik in, en vergelijk alle bekende Coteq Netbeheer duurzame energie contracten met de hoogste korting. Let op: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op de verbruikskosten van stroom en gas.

groene-energieleverancier-coteq-netbeheer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk groene stroom van Coteq Netbeheer en bezuinig op gas en elektra!