Loading...

Groene stroom NLE Vergelijk duurzame energieabonnementen en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over groene stroom van NLE? Via de adviestool doorzoek je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van april 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt probleemloos het meest duurzame NLE enerige pakket dat aansluit bij je verbruikt. Overstappen gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Jullie spotten alle speciale aanbiedingen en de voordeligste groene energie tarieven van NLE van april 2024.

Alle organisaties

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Fenor tot en met Qurrent.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €325 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Duurzame energie van NLE afsluiten

Willen jullie overstappen naar goedkope groene energie van NLE? Dat is zo geregeld middels de vergelijker op onze website. Vul jullie adresgegevens, gas & stroomverbruik en overige wensen in. Selecteer aan de linkerkant “NLE”. Je checkt nu direct het meest aantrekkelijke contract dat matcht met jouw eisen. Let op: beperkt je niet tot de kosten van energie. Denk ook aan verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Op sommige pakketten krijg je wel tot €100 korting (bekijk ook HVC of Energieflex).

Prijzen groene stroom Nederlandse Energie Maatschappij april 2024 vergelijken

NLE is een erkende dienstverlener van elektriciteit en gas. Dit bedrijf heeft pakketten voor iedere consument. Onder andere het modelcontract, een vast of variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Ons advies: ga voor het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. Eigenlijk stap je dan elk jaar over. Uiteindelijk ben je dan het goedkoopste uit! Gaan jullie je duurzame energie afsluiten bij NLE? Vul de vergelijker in, en stap à la minute over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder biedt hulp.

Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 675 m³
2 personen 2.325 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.050 m³

NLE Overstapservice

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Deze situatie is eenvoudig: aanvraag plaatsen en starten. Ben jij al gebonden aan een groene energie contract van NLE, en ga ergens anders wonen? Dit kan je (online) melden bij een medewerker. Het team verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt jouw stroom en gas bij een andere leverancier, en wens je een overstap naar NLE? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw “nieuwe” stroom en gas leverancier kan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel NLE oversluiten? Bel met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd opzegtermijnen en boeteclausules bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Wassenaar, Huizen en Renkum).

De goedkoopste duurzame energie van NLE

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Kies optioneel voor duurzame energie.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

NLE duurzame energie aanbiedingen

Vanzelfsprekend wil jij profiteren van de sterkste NLE welkomstpremie van april 2024. Of jullie kiezen voor 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een langer contract met vaste prijzen, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting op energie vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €150 tot +/- €230 (afhankelijk van je contracttermijn). De beloofde welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus aan te raden om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Jouw aanbiedingen NLE in april 2024 zijn zeker de moeite waard. Het is tijd voor actie! Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk alle bekende NLE duurzame energie contracten met de beste korting. Let op: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Huidige klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

groene-energieleverancier-nle

Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van NLE en bespaar op stroom en gas!