Loading...

Groene stroom Leon Zeewolde Vergelijk duurzame energieabonnementen en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in groene stroom van Leon Zeewolde? Door onze specialisten spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van februari 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt direct het meest duurzame Leon Zeewolde energie abonnement dat aansluit op jullie eisen. Overstappen gaat simpel en rap. Jij checkt alle unieke welkomstkortingen en de voordeligste groene energie tarieven van Leon Zeewolde van februari 2024.

Alle leveranciers

Alle gangbare providers vergelijken. Van E.ON tot aan Powerpeers.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €335 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Leon Zeewolde afsluiten

Wil jij overstappen en zoek je goedkope groene energie van Leon Zeewolde? Dat is zo geregeld wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Geef je straatnaam, energiegebruik en ander zoekwensen in. Activeer het filter “Leon Zeewolde”. Jij ziet nu gauw het betaalbaarste contract dat matcht met jouw wensen. Let op: beperkt je niet tot een tarief voor verbruikt stroom + gas. Denk ook aan verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten. Vergeet daarnaast niet de korting voor nieuwe klanten. Bij sommige leveranciers profiteer je al gauw van €165 voordeel (bezoek ook Greenchoice of Eneco).

Prijzen groene stroom Leon Zeewolde februari 2024 vergelijken

Leon Zeewolde is een populaire dienstverlener van stroom en gas. Deze energiemaatschappij verkoopt pakketten voor iedere consument. Dan hebben we het over een modelcontract, variabele en vaste tarieven, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Handig: kies een vast tarief met een korte looptijd. Feitelijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Op den duur is dat het goedkoopst! Online duurzame energie afsluiten bij Leon Zeewolde? Start met vergelijken, en stap vlug over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? De tabel hieronder biedt uitkomst.

Soort woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.450 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.900 m³

Leon Zeewolde Overstapservice

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Deze situatie is eenvoudig: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Ben jij al gebonden aan een groene energie contract van Leon Zeewolde, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je (online) kenbaar maken aan de service-afdeling. De medewerker regelt de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt jouw stroom en gas bij een andere leverancier, en wil je overstappen naar Leon Zeewolde? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jullie volgende stroom en gas aanbieder kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Leon Zeewolde oversluiten? Contacteer online een servicemedewerker of verstuur de opzegbrief. Controleer altijd de opzegtermijn en boeteclausules bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Zutphen, Hoorn en Putten).

Overstappen naar goedkope duurzame energie van Leon Zeewolde

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Kies optioneel voor duurzame energie.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Leon Zeewolde duurzame energie aanbiedingen

Verklaarbaar sluit jij je abonnement over naar de grootste Leon Zeewolde welkomstpremie van februari 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is altijd korting te verdienen. Deze korting voor nieuwe klanten wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €105 tot €210 (hangt af van de contracttermijn). De geldende welkomstbonus gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus verstandig om elk jaar over te stappen van leverancier. Jouw aanbiedingen Leon Zeewolde in februari 2024 moet jij in overweging nemen. Wacht niet langer! Klik op “vergelijken”, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de Leon Zeewolde duurzame energie contracten met de scherpste korting. Vergeet niet: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenkunnen wel een korting krijgen op de kosten van verbruikte stroom en gas.

groene-energieleverancier-leon-zeewolde

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk groene stroom van Leon Zeewolde en betaal minder voor gas en licht!