Loading...

Groene stroom Enduris Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over groene stroom van Enduris? Middels onze experts bekijk jij de meest interessante welkomstkortingen van april 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt binnen no-time het meest duurzame Enduris enerige pakket dat aansluit bij jullie uitgaven. Het oversluiten gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Je doorzoek hier unieke acties en de laagste groene energie tarieven van Enduris van april 2024.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Enduris afsluiten

Kan jij overstappen en heb je voorkeur voor goedkope groene energie van Enduris? Dat gaat zonder moeite als je onze vergelijker gebruikt. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en overige wensen in. Aan de linkerkant vind je “Enduris”. Zo bekijk je snel het betaalbaarste contract dat in lijn is met jouw ideaalplaatje. Let op: beperkt je niet tot de prijzen van energie. Denk ook aan verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting. Let daarnaast vooral op de welkomstkorting. Bij sommige leveranciers kan dit oplopen tot €165 voordeel (ga verder naar Vrijopnaam of Powerpeers).

Prijzen groene stroom Enduris april 2024 vergelijken

Enduris is een betrouwbare aanbieder van gas en stroom. De energieleverancier biedt allerlei soorten contracten. Dan hebben we het over een modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Tip: stap over naar het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Als je slim bent is elke jaar overstappen interessant. Onderaan de streep is dat het goedkoopst! Online duurzame energie afsluiten bij Enduris? Vul de vergelijker in, en stap onmiddellijk over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het overzicht hieronder biedt uitkomst.

Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 750 m³
2 personen 2.325 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.100 m³

Enduris Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Deze situatie is eenvoudig: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Ben jij al gebonden aan een groene energie contract van Enduris, en ga ergens anders wonen? Dat kun je online of via de telefoon doorzetten naar een medewerker. De aanbieder verwerkt de adreswijzigingen. Echter, heb je een contract bij een andere energieleverancier, en ben je van plan over te stappen naar Enduris? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jullie volgende stroom en gas aanbieder kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Vandaag Enduris oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of schrijf zo’n opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met opzegtermijnen en een boete bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Waddinxveen, Emmen en Tilburg).

Vind goedkope duurzame energie van Enduris

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Enduris duurzame energie aanbiedingen

Begrijpelijk stap jij het liefst over naar de beste Enduris welkomstpremie van april 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan kortlopend contract, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, je kunt altijd korting krijgen. Deze extra korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €130 – €190 (voor lange contract krijg je meer). De actuele welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus aan te raden om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Jouw aanbiedingen Enduris in april 2024 zijn aantrekkelijk. Waar wacht je nog op? Open onze tool, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende Enduris duurzame energie contracten met de hoogste korting. Let wel: de bonus geldt voor nieuwe klanten. De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op het tarief van gas en stroom.

groene-energieleverancier-enduris

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk groene stroom van Enduris en bespaar op licht en gas!