Loading...

Groene stroom De Vastelastenbond Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over groene stroom van De Vastelastenbond? Door de adviestool vind je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van april 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt eenvoudig het meest duurzame De Vastelastenbond energie contract dat geschikt is voor jullie eisen. Het oversluiten gaat moeiteloos en is zo gepiept. Jullie spotten alle tijdelijke kortingsacties en de laagste groene energie tarieven van De Vastelastenbond van april 2024.

Alle pakketten

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Duurzame energie van De Vastelastenbond afsluiten

Kan je overstappen op goedkope groene energie van De Vastelastenbond? Dat is niet moeilijk aan de hand van de vergelijker op deze site. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en ander zoekwensen in. Ga links met je muis naar “De Vastelastenbond”. Je zoekt zo direct het beste en scherpste contract dat in lijn is met jouw eisen. Advies: de kosten worden niet enkel bepaald door de kosten per kWh en m3. Denk ook aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting. Let daarnaast vooral op de welkomstkortingen. Op sommige pakketten kan dit oplopen tot €145 voordeel (ga verder naar Allure Energie of Enduris).

Prijzen groene stroom De Vastelastenbond april 2024 vergelijken

De Vastelastenbond is een grote aanbieder van gas en stroom. Dit bedrijf levert allerlei soorten contracten. Onder andere het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Let op: kies een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. In de praktijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Onderaan de streep realiseer je de maximale besparing. Wil jij je ook duurzame energie afsluiten bij De Vastelastenbond? Begin dan met onze vergelijker, en stap ogenblikkelijk over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt hulp.

Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 650 m³
2 personen 2.450 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.075 m³

De Vastelastenbond Overstapservice

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: afsluiten en leveren. Heb je al een groene energie contract van De Vastelastenbond, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon aangeven aan een medewerker. De klantenservice regelt de wijziging in het adressenbestand. Heb je te maken met een contract bij een andere energieleverancier, en wil je overstappen naar De Vastelastenbond? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw “nieuwe” aanbieder van stroom en gas kan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je De Vastelastenbond oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Check hiervoor wel even de opzegtermijn en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Dalfsen, Harderwijk en Moerdijk).

Overstappen naar goedkope duurzame energie van De Vastelastenbond

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

De Vastelastenbond duurzame energie aanbiedingen

Uiteraard wil jij overstappen naar de voornaamste De Vastelastenbond welkomstpremie van april 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1-jarige verbintenis, of een langer contract met vaste prijzen, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €95 tot €195 (hangt af van de contracttermijn). Jouw welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Wij raden dus aan om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De beloofde aanbiedingen De Vastelastenbond in april 2024 moet je zeker eens bekijken. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, vul jouw gegevens in, en vergelijk de bekende De Vastelastenbond duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Nog 1 ding: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen wel korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

groene-energieleverancier-de-vastelastenbond

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van De Vastelastenbond en betaal minder voor gas en licht!