Loading...

Groene stroom Allure Energie Vergelijk groene energie en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in groene stroom van Allure Energie? Op onze experts check je de meest interessante welkomstkortingen van mei 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet direct het meest duurzame Allure Energie energie pakket dat voldoet aan jouw wensen. Het oversluiten gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Jij checkt alle aantrekkelijke welkomstkortingen en de voordeligste groene energie tarieven van Allure Energie van mei 2024.

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €225 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Allure Energie afsluiten

Wil jij overstappen op goedkope groene energie van Allure Energie? Dat doe je eenvoudig wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en andere wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Allure Energie”. Zo bekijk je gelijk het voordeligste contract dat aansluit bij jullie behoeften. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de prijzen van energie. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht. En check te allen tijde ook de welkomstbonussen. Op sommige pakketten loopt dit op tot wel €245 voordeel (lees ook verder over Endinet Groep of Vrijopnaam).

Prijzen groene stroom Allure Energie mei 2024 vergelijken

Allure Energie is een erkende dienstverlener van elektriciteit en gas. De energieleverancier biedt verschillende soorten pakketten. Natuurlijk het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Belangrijk: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. Eigenlijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Op den duur betaal je dan het minst voor energie! Online duurzame energie afsluiten bij Allure Energie? Vul de vergelijker in, en stap direct over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder biedt hulp.

Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

Allure Energie Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? In dit geval is het niet moeilijk: aanvragen en activeren. Loopt er al een groene energie contract van Allure Energie, en ga je verhuizen? Dit kan je gewoon melden bij je leverancier. Je leverancier verzorgt het overzetten van het huidige contract. Heb je te maken met een contract bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar Allure Energie? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jouw toekomstige stroom en gas aanbieder doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Vandaag Allure Energie oversluiten? Bel met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd opzegtermijnen en eventuele boetes wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Borne, Gouda en Maastricht).

De goedkoopste duurzame energie van Allure Energie

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Allure Energie duurzame energie aanbiedingen

Verklaarbaar stap jij het liefst over naar de grootste Allure Energie welkomstpremie van mei 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten heet in de volksmond de “welkomstkorting”. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €170 – €200 (afhankelijk van je contracttermijn). De actuele welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus aan te raden om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De actuele aanbiedingen Allure Energie in mei 2024 zijn zeker de moeite waard. Het is tijd voor actie! Ga naar de vergelijkpagina, vul jouw gegevens in, en vergelijk alle bekende Allure Energie duurzame energie contracten met de scherpste korting. Let op: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

groene-energieleverancier-allure-energie

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk groene stroom van Allure Energie en bezuinig op gas en elektra!