Loading...

Groene stroom Endinet Groep Vergelijk groene energie en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over groene stroom van Endinet Groep? Aan de hand van onze tool doorzoek je de huidige welkomstkortingen van juni 2024 voor alle pakketten en contracten. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt à la minute het meest duurzame Endinet Groep energie contract dat geschikt is voor jullie eisen. Het oversluiten gaat makkelijk en vlug. Jij bekijkt hier tijdelijke kortingsacties en de beste groene energie tarieven van Endinet Groep van juni 2024.

Alle pakketten

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Engie tot Vandebron.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Endinet Groep afsluiten

Mogen jullie overstappen en heb je voorkeur voor goedkope groene energie van Endinet Groep? Dat is eenvoudig gedaan middels de vergelijker op onze website. Geef je straatnaam, energiegebruik en ander zoekwensen in. Klik links op het merk “Endinet Groep”. Zo bekijk je onmiddellijk het betaalbaarste contract dat rijmt met jouw ideaalplaatje. Advies: beperkt je niet tot de kosten van energie. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht. Vergeet daarnaast niet de welkomstkorting. Op diverse contracten profiteer je al gauw van €150 voordeel (ga verder naar Enexis of Qurrent).

Prijzen groene stroom Endinet Groep juni 2024 vergelijken

Endinet Groep is een populaire leverancier van zowel gas als elektriciteit. Deze energieaanbieder biedt contracten voor elk type huishouden. Onder andere het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Let op: stap over naar het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. Eigenlijk stap je dan elk jaar over. Op den duur betaal je dan het minst voor energie! Gaan jullie je duurzame energie afsluiten bij Endinet Groep? Open onze vergelijker, en stap rap over naar een goedkoop gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder kan je helpen.

Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 750 m³
2 personen 2.375 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.950 m³

Endinet Groep Overstapservice

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Deze situatie is eenvoudig: aanvraag plaatsen en starten. Zit je al vast aan een groene energie contract van Endinet Groep, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je gewoon melden bij jullie huidige aanbieder. Het team zorgt voor de wijziging in het adressenbestand. Loopt er nog een contract bij een andere energieaanbieder, maar wil je wel overstappen naar Endinet Groep? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom aanbiederdoet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Wil je Endinet Groep oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of gebruik de opzegbrief hiervoor. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn en eventuele boetes wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Barendrecht, Enschede en Lelystad).

De goedkoopste duurzame energie van Endinet Groep

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Endinet Groep duurzame energie aanbiedingen

Verklaarbaar sluit jij je abonnement over naar de meest royale Endinet Groep welkomstpremie van juni 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, er is altijd korting te verdienen. Deze korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €120 tot €285 (hangt af van de contracttermijn). De geldende welkomstkorting zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De beloofde aanbiedingen Endinet Groep in juni 2024 zijn weer interessant. Stap vandaag nog over. Klik op “vergelijken”, voer jouw verbruik in, en vergelijk de Endinet Groep duurzame energie contracten met de meest aantrekkelijke korting. Vergeet niet: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Huidige klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

groene-energieleverancier-endinet-groep

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Endinet Groep en bespaar op stroom en gas!