Loading...

Groene stroom Enexis Vergelijk groene energie en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over groene stroom van Enexis? Op de adviestool doorzoek je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van mei 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft eenvoudig het meest duurzame Enexis energie pakket dat voldoet aan jouw wensen. Overstappen van energie gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Jij bekijkt hier aantrekkelijke welkomstacties en de voordeligste groene energie tarieven van Enexis van mei 2024.

Alle pakketten

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Leon Zeewolde.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €285 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Duurzame energie van Enexis afsluiten

Wil jij overstappen en zoek je goedkope groene energie van Enexis? Dat is zo geregeld met behulp van onze vergelijker. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en andere wensen in. Klik links op het merk “Enexis”. Zo bekijk je meteen het betaalbaarste contract dat aansluit bij je specificaties. Advies: kijk niet alleen naar een tarief voor verbruikt stroom + gas. Let ook goed op vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Op diverse contracten ontvang je tot wel €100 korting (klik door naar UnitedConsumers of Vattenfall).

Prijzen groene stroom Enexis mei 2024 vergelijken

Enexis is een betrouwbare leverancier van elektriciteit en gas. Deze energiemaatschappij hanteert pakketten voor iedere consument. Denk aan een modelcontract, een variabel of vast tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar of onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Op den duur is dat het voordeligst! Wil jij je ook duurzame energie afsluiten bij Enexis? Open onze vergelijker, en stap à la minute over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? De tabel hieronder helpt je daarbij.

Soort woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 600 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.975 m³

Enexis Overstapservice

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Daar hoef je weinig voor te doen: aanvragen en activeren. Zit je al vast aan een groene energie contract van Enexis, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je (online) doorzetten naar je leverancier. Je leverancier regelt de ondersteuning voor het oversluiten. Echter, heb je een contract bij een andere leverancier, en wens je een overstap naar Enexis? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw toekomstige aanbieder van stroom en gas kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Enexis oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Controleer altijd de actuele opzegtermijn en een boete bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Waalre, Eindhoven en Terneuzen).

Vind goedkope duurzame energie van Enexis

  1. Geef jouw postcode door
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Enexis duurzame energie aanbiedingen

Logischerwijs wil jij profiteren van de grootste Enexis welkomstpremie van mei 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1-jarige verbintenis, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, de korting is er altijd wel. Deze korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €100 tot €260 (afhankelijk van je contracttermijn). De geldende welkomstbonus wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus slim om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Deze aanbiedingen Enexis in mei 2024 zijn zeker de moeite waard. Stap vandaag nog over. Gebruik onze vergelijker, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle bekende Enexis duurzame energie contracten met de meest aantrekkelijke korting. Let wel: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Reeds bestaande contractantenontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

groene-energieleverancier-enexis

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Enexis en bespaar op licht en gas!