Loading...

Groene stroom Qwint Vergelijk groene stroom en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in groene stroom van Qwint? Aan de hand van onze tool check je de meest interessante welkomstkortingen van juli 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Nu direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt eenvoudig het meest duurzame Qwint energie contract dat geschikt is voor jullie uitgaven. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en rap. Jij checkt alle speciale acties en meest voordelige groene energie tarieven van Qwint van juli 2024.

Complete vergelijking

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €345 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Qwint afsluiten

Kan jij overstappen naar goedkope groene energie van Qwint? Dat is zo geregeld met behulp van onze vergelijker. Vul je postcode, gas & stroomverbruik en ander zoekwensen in. Ga links met je muis naar “Qwint”. Je checkt nu gauw het goedkoopste contract dat in lijn is met jouw eisen. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de prijzen van energie. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie. Vergeet daarnaast niet de korting voor nieuwe klanten. Voor sommige energiepakketten kan dit oplopen tot €215 korting (klik door naar Oxxio of Innova Energie).

Prijzen groene stroom Qwint juli 2024 vergelijken

Qwint is een erkende verstrekker van elektriciteit en gas. Deze organisatie biedt contracten in alle soorten en maten. Dan hebben we het over een modelcontract, variabele en vaste tarieven, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Tip: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Onderaan de streep realiseer je de maximale besparing. Gaan jullie je duurzame energie afsluiten bij Qwint? Start met vergelijken, en stap à la minute over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het overzicht hieronder is een handig hulpmiddel.

Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 2.075 m³

Qwint Overstapservice

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? In dit geval is het niet moeilijk: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Heb je al een groene energie contract van Qwint, en staat er een verhuizing op de planning? Dat kun je online of via de telefoon doorzetten naar de klantenservice. De medewerker draagt zorg voor de adreswijzigingen. Loopt er nog een contract bij een andere aanbieder, en wil je overstappen naar Qwint? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw toekomstige gas en stroom leverancierkan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Qwint oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de actuele opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Almelo, Leeuwarden en Rozendaal).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van Qwint

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Qwint duurzame energie aanbiedingen

Vanzelfsprekend ben jij benieuwd naar de grootste Qwint welkomstpremie van juli 2024. Of jullie kiezen voor 1-jarige verbintenis, of kiest voor een lange periode (3 jaar), de korting is er altijd wel. Deze korting voor nieuwe klanten vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €150 tot €280 (hangt af van de contracttermijn). Deze welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Deze aanbiedingen Qwint in juli 2024 moet je zeker eens bekijken. Waar wacht je nog op? Open onze tool, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de grote Qwint duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Let op: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het stroom- en gas tarief.

groene-energieleverancier-qwint

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk groene stroom van Qwint en betaal minder voor gas en licht!