Loading...

Groene stroom Innova Energie Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over groene stroom van Innova Energie? Middels de vergelijker spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt onmiddellijk het meest duurzame Innova Energie enerige pakket dat aansluit bij je behoeften. Het oversluiten gaat simpel en snel. Jullie spotten alle unieke kortingsacties en de laagste groene energie tarieven van Innova Energie van juni 2024.

Alle aanbieders

Alle grote providers vergelijken. Van Anode Energie tot Vandebron.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €295 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Innova Energie afsluiten

Mogen jullie overstappen en heb je voorkeur voor goedkope groene energie van Innova Energie? Dat gaat zonder moeite wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer je adres, stroom + gasverbruik en andere wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Innova Energie”. Zo bekijk je ogenblikkelijk het voordeligste contract dat in lijn is met jouw eisen. Let op: beperkt je niet tot het energietarief. Houd ook rekening met verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstbonussen. Voor sommige energiepakketten ontvang je tot wel €225 korting (check ook Fenor of E.ON).

Prijzen groene stroom Innova Energie juni 2024 vergelijken

Innova Energie is een erkende verstrekker van gas en stroom. Dit bedrijf biedt allerlei soorten contracten. Denk aan een modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Advies: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Want op die manier realiseer je de maximale besparing. Vandaag nog duurzame energie afsluiten bij Innova Energie? Vul de vergelijker in, en stap probleemloos over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Wat is een realistisch verbruik? De tabel hieronder biedt ondersteuning.

Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.050 m³

Innova Energie Overstapservice

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Voor nieuwe huizen is de regel: bestellen en aansluiten. Is er reeds sprake van een groene energie contract van Innova Energie, en ben je van plan te verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig kenbaar maken aan de klantenservice. De klantenservice draagt zorg voor de adreswijzigingen. Neem je nog energie af bij een andere aanbieder, en ben je van plan over te stappen naar Innova Energie? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil je Innova Energie oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Controleer altijd de opzegtermijn en eventuele boetes bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Zundert, Hoogeveen en Purmerend).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van Innova Energie

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Innova Energie duurzame energie aanbiedingen

Logischerwijs stap jij het liefst over naar de sterkste Innova Energie welkomstpremie van juni 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is altijd korting te verdienen. Deze extra korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €105 tot +/- €250 (afhankelijk van je contracttermijn). De actuele welkomstkorting wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus verstandig om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De beloofde aanbiedingen Innova Energie in juni 2024 zijn weer interessant. Stap vandaag nog over. Open onze tool, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote Innova Energie duurzame energie contracten met de beste korting. Nog 1 ding: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op de kWh-prijs of M3-prijs.

groene-energieleverancier-innova-energie

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Innova Energie en betaal minder voor gas en stroom!