Loading...

Groene stroom E.ON Vergelijk duurzame energieabonnementen en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over groene stroom van E.ON? Op deze website bekijk jij de huidige welkomstkortingen van april 2024 voor alle pakketten en contracten. Nu direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt à la minute het meest duurzame E.ON energie contract dat geschikt is voor je behoeften. Overstappen gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Je vindt hier veel exclusieve kortingsacties en meest voordelige groene energie tarieven van E.ON van april 2024.

Alle maatschappijen

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot en met Oxxio.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Duurzame energie van E.ON afsluiten

Mag je overstappen naar goedkope groene energie van E.ON? Dat is zo geregeld aan de hand van de vergelijker op deze site. Vul je postcode, energiegebruik en extra filters in. Klik links op het merk “E.ON”. Je checkt nu direct het betaalbaarste contract dat matcht met jouw ideaalplaatje. Advies: kijk niet alleen naar het energietarief. Let ook goed op verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten. Vergeet daarnaast niet de welkomstkortingen. Bij sommige leveranciers profiteer je al gauw van €105 voordeel (ga verder naar Budget Energie of Endinet Groep).

Prijzen groene stroom E.ON april 2024 vergelijken

E.ON is een erkende aanbieder van stroom en gas. Dit bedrijf biedt contracten voor elk type huishouden. Dan hebben we het over een modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Belangrijk: ga eerst voor een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Feitelijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Per slot van rekening is dat het voordeligst! Gaan jullie je duurzame energie afsluiten bij E.ON? Begin dan met onze vergelijker, en stap ogenblikkelijk over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Wat is een realistisch verbruik? De tabel hieronder helpt je daarbij.

Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.925 m³

E.ON Overstapservice

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Daar hoef je weinig voor te doen: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Loopt er al een groene energie contract van E.ON, en ga je verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch doorgeven aan jullie huidige aanbieder. De aanbieder draagt zorg voor de wijziging in het adressenbestand. Echter, heb je een contract bij een andere leverancier, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar E.ON? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw “nieuwe” gas en stroom leverancierkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je E.ON oversluiten? Bel met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Controleer altijd de opzegtermijn en een boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Delfzijl, Hattem en Veenendaal).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van E.ON

  1. Geef jouw postcode door
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

E.ON duurzame energie aanbiedingen

Vanzelfsprekend wil jij profiteren van de sterkste E.ON welkomstpremie van april 2024. Of jullie kiezen voor 1-jarige verbintenis, of een 3- of 5 jarig contract, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €180 tot +/- €230 (ligt aan het type contract). De actuele welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Wij raden dus aan om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De beloofde aanbiedingen E.ON in april 2024 zijn zeker de moeite waard. Ga direct aan de slag. Start met vergelijken, vul jouw gegevens in, en vergelijk de grote E.ON duurzame energie contracten met de hoogste korting. Let op: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Reeds bestaande contractantenkrijgen soms korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

groene-energieleverancier-e-on

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van E.ON en betaal minder voor gas en licht!