Loading...

Groene stroom Liander Vergelijk groene energie en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de groene stroom van Liander? Door de zoekmachine doorzoek je de huidige welkomstkortingen van december 2023 voor alle pakketten en contracten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft probleemloos het meest duurzame Liander energie contract dat geschikt is voor je verbruikt. Overstappen van energie gaat makkelijk en prettig. Je vindt hier veel aantrekkelijke aanbiedingen en de gunstigste groene energie tarieven van Liander van december 2023.

Complete vergelijking

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Liander afsluiten

Willen jullie overstappen op goedkope groene energie van Liander? Dat is niet moeilijk aan de hand van de vergelijker op deze site. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en extra filters in. Activeer het filter “Liander”. Je zoekt zo meteen het meest aantrekkelijke contract dat aansluit bij jouw eisen. Let op: kijk verder dan alleen de kosten van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Bij sommige leveranciers krijg je wel tot €190 korting (bekijk ook Qwint of Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Prijzen groene stroom Liander december 2023 vergelijken

Liander is een betrouwbare verstrekker van zowel gas als elektriciteit. De energieleverancier levert verschillende soorten pakketten. Onder andere het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Belangrijk: ga voor het vaste tarief met een korte looptijd. Eigenlijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Uiteindelijk ben je dan het goedkoopste uit! Vandaag nog duurzame energie afsluiten bij Liander? Vul de vergelijker in, en stap eenvoudig over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? De tabel hieronder biedt ondersteuning.

Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 675 m³
2 personen 2.475 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Liander Overstapservice

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Deze situatie is eenvoudig: aanvragen en activeren. Ben jij al gebonden aan een groene energie contract van Liander, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je (online) aangeven aan de service-afdeling. De medewerker zorgt voor het overzetten van het huidige contract. Heb je te maken met een contract bij een andere leverancier, en wens je een overstap naar Liander? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw “nieuwe” stroom en gas leverancier kan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil je Liander oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd de geldende opzegtermijn en de hoogte van de boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Venray, Ede en Staphorst).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van Liander

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Vink eventueel groene energie aan.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Liander duurzame energie aanbiedingen

Verklaarbaar stap jij het liefst over naar de meest royale Liander welkomstpremie van december 2023. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze extra korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €145 tot €230 (ligt aan het type contract). De welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus verstandig om elk jaar over te stappen van leverancier. De geldende aanbiedingen Liander in december 2023 zijn aantrekkelijk. Waar wacht je nog op? Ga naar de vergelijkpagina, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de bekende Liander duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Let wel: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten krijgen soms korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

groene-energieleverancier-liander

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Liander en bespaar op stroom en gas!