Loading...

Groene stroom Noordelijk Lokaal Duurzaam Vergelijk groene energie en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de groene stroom van Noordelijk Lokaal Duurzaam? Middels onze tool check je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van april 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet eenvoudig het meest duurzame Noordelijk Lokaal Duurzaam energie abonnement dat aansluit op je verbruikt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en probleemloos. Je doorzoek hier tijdelijke aanbiedingen en de beste groene energie tarieven van Noordelijk Lokaal Duurzaam van april 2024.

Alle maatschappijen

Alle grote aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan MAIN Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam afsluiten

Kunnen jullie overstappen op goedkope groene energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam? Dat is eenvoudig gedaan wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer je adres, stroom + gasverbruik en additionele wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Noordelijk Lokaal Duurzaam”. Zo zoek je meteen het goedkoopste contract dat aansluit bij jouw wensen. Let op: beperkt je niet tot de kosten van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht. Let daarnaast vooral op de welkomstkortingen. Op sommige pakketten krijg je wel tot €160 voordeel (bezoek ook Innova Energie of Engie).

Prijzen groene stroom Noordelijk Lokaal Duurzaam april 2024 vergelijken

Noordelijk Lokaal Duurzaam is een populaire aanbieder van gas en stroom. Deze organisatie verkoopt verschillende soorten pakketten. Dan hebben we het over een modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Tip: stap over naar het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Want op die manier betaal je dan het minst voor energie! Direct duurzame energie afsluiten bij Noordelijk Lokaal Duurzaam? Open onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar een goedkoop gas- en stroom pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt helpt je daarbij.

Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 700 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 2.050 m³

Noordelijk Lokaal Duurzaam Overstapservice

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? In dit geval is het niet moeilijk: afsluiten en leveren. Heb je al een groene energie contract van Noordelijk Lokaal Duurzaam, en ga je binnenkort verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon aangeven aan de service-afdeling. Het team draagt zorg voor het overzetten van het huidige contract. Loopt er nog een contract bij een andere leverancier, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Noordelijk Lokaal Duurzaam? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw toekomstige aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract annuleren / oversluiten
Ga je Noordelijk Lokaal Duurzaam oversluiten? Bel met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Controleer altijd opzegtermijnen en de hoogte van de boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Bennekom, Kampen en Renswoude).

Check goedkope duurzame energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Noordelijk Lokaal Duurzaam duurzame energie aanbiedingen

Begrijpelijk ben jij benieuwd naar de grootste Noordelijk Lokaal Duurzaam welkomstpremie van april 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3 jarig contract met meer zekerheid, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €170 tot +/- €285 (afhankelijk van je contracttermijn). Jouw welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus aan te raden om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De geldende aanbiedingen Noordelijk Lokaal Duurzaam in april 2024 moet jij in overweging nemen. Wacht niet langer! Ga naar de vergelijkpagina, voer jouw verbruik in, en vergelijk de Noordelijk Lokaal Duurzaam duurzame energie contracten met de meest aantrekkelijke korting. Nog 1 ding: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten kunnen vaak wel profiteren van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

groene-energieleverancier-noordelijk-lokaal-duurzaam

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Noordelijk Lokaal Duurzaam en betaal minder voor gas en licht!