Loading...

Groene stroom Engie Vergelijk groene stroom en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de groene stroom van Engie? Door de vergelijker spot jij de huidige welkomstkortingen van juni 2024 voor alle pakketten en contracten. Nu direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig het meest duurzame Engie energie contract dat past bij jullie uitgaven. Overstappen gaat simpel en is zo gepiept. Jullie spotten alle tijdelijke acties en meest voordelige groene energie tarieven van Engie van juni 2024.

Alle aanbieders

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Energieflex tot aan HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Engie afsluiten

Kan je overstappen op goedkope groene energie van Engie? Dat is niet moeilijk met behulp van onze vergelijker. Geef je straatnaam, verbruik en extra filters in. Ga links met je muis naar “Engie”. Zo zoek je accuraat het meest aantrekkelijke contract dat in lijn is met jouw eisen. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door een tarief voor verbruikt stroom + gas. Check ook aspecten als verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht. En check te allen tijde ook de welkomstbonus. Bij sommige leveranciers loopt dit op tot wel €165 voordeel (bezoek ook E.ON of Allure Energie).

Prijzen groene stroom Engie juni 2024 vergelijken

Engie is een betrouwbare verstrekker van gas en stroom. De energieleverancier hanteert allerlei soorten contracten. Dan hebben we het over een modelcontract, een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Handig: ga eerst voor een vast tarief met een korte looptijd. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Op den duur ben je dan het goedkoopste uit! Gaan jullie je duurzame energie afsluiten bij Engie? Vul jouw gegevens in, en stap snel over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? De tabel hieronder is een handig hulpmiddel.

Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³
Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 700 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.025 m³

Engie Overstapservice

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Deze situatie is eenvoudig: bestellen en aansluiten. Zit je al vast aan een groene energie contract van Engie, en ga je verhuizen? Dit kan je gewoon aangeven aan de klantenservice. De aanbieder verwerkt het overzetten van het huidige contract. Heb je te maken met een contract bij een andere aanbieder, maar wil je wel overstappen naar Engie? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw “nieuwe” stroom en gas aanbieder kan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Wil jij Engie oversluiten? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of stuur een opzegbrief. Check hiervoor wel even de opzegtermijn in het contract en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Diemen, Heerenveen en Oldebroek).

Overstappen naar goedkope duurzame energie van Engie

 1. Voer jouw locatie in
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Engie duurzame energie aanbiedingen

Vanzelfsprekend wil jij overstappen naar de sterkste Engie welkomstpremie van juni 2024. Of jullie kiezen voor 1-jarige verbintenis, of een 3- of 5 jarig contract, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €105 – €270 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De welkomstkorting ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus aan te raden om elk jaar over te stappen van leverancier. De aanbiedingen Engie in juni 2024 zijn zeker de moeite waard. Ga direct aan de slag. Gebruik onze vergelijker, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de bekende Engie duurzame energie contracten met de scherpste korting. Vergeet niet: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. De huidige contractanten krijgen soms korting op het tarief van gas en stroom.

groene-energieleverancier-engie

 • Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Modelcontract Groene stroom en gas

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk groene stroom van Engie en bespaar op stroom en gas!