Loading...

Groene stroom DELTA Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over groene stroom van DELTA? Via de zoekmachine spot jij alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van mei 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt eenvoudig het meest duurzame DELTA energie abonnement dat aansluit op je verbruikt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en zonder problemen. Jij bekijkt hier speciale aanbiedingen en meest voordelige groene energie tarieven van DELTA van mei 2024.

Alle organisaties

Alle populaire partijen vergelijken. Van Essent tot Qwint.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Duurzame energie van DELTA afsluiten

Willen jullie overstappen op goedkope groene energie van DELTA? Dat is zo geregeld wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer je adres, energiegebruik en andere wensen in. Klik links op het merk “DELTA”. Zo bekijk je onmiddellijk het goedkoopste contract dat volledig past bij jouw eisen. Let op: kijk niet alleen naar de kosten per kWh en m3. Houd ook rekening met verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag. Tevens is het verstandig te kijken naar de korting voor nieuwe klanten. Bij sommige leveranciers krijg je wel tot €100 voordeel (ga verder naar Anode Energie of Westland Infra).

Prijzen groene stroom DELTA mei 2024 vergelijken

DELTA is een populaire aanbieder van gas en stroom. De energieleverancier hanteert contracten in alle soorten en maten. Vanzelfsprekend het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Ons advies: stap over naar het vaste tarief met een korte looptijd. Eigenlijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Vandaag nog duurzame energie afsluiten bij DELTA? Vul jouw gegevens in, en stap moeiteloos over naar een goedkoop gas- en stroom pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het schema hieronder biedt hulp.

Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³
Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 625 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.025 m³

DELTA Overstapservice

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Voor nieuwe woningen geldt: aanvragen en activeren. Heb je al een groene energie contract van DELTA, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je digitaal of telefonisch aangeven aan een medewerker. De medewerker verwerkt de wijziging. Neem je nog energie af bij een andere energiemaatschappij, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar DELTA? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw “nieuwe” aanbieder van stroom en gas kan hierin ondersteunen.

Contract annuleren / oversluiten
Vandaag DELTA oversluiten? Contacteer online een servicemedewerker of schrijf zo’n opzegbrief. Controleer altijd de geldende opzegtermijn en boeteclausules wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Delft, Hardinxveld-Giessendam en Nijkerk).

Vind goedkope duurzame energie van DELTA

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

DELTA duurzame energie aanbiedingen

Uiteraard wil jij profiteren van de meest royale DELTA welkomstpremie van mei 2024. Of je nu kiest voor een kortlopend contract, of kiest voor een lange periode (3 jaar), kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting op energie wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €155 tot +/- €240 (afhankelijk van je contracttermijn). Jouw welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Jouw aanbiedingen DELTA in mei 2024 zijn zeker de moeite waard. Waar wacht je nog op? Start met vergelijken, vul jouw gegevens in, en vergelijk de DELTA duurzame energie contracten met de beste korting. Nog 1 ding: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Huidige klanten ontvangen wel korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

groene-energieleverancier-delta

 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Groene Stroom en Gas Variabel
 • Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk groene stroom van DELTA en betaal minder voor gas en stroom!