Loading...

Groene stroom Pure Energie Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over groene stroom van Pure Energie? Op onze specialisten spot jij alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van april 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft ogenblikkelijk het meest duurzame Pure Energie energie contract dat past bij jullie uitgaven. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en snel. Jij bekijkt hier unieke welkomstacties en de voordeligste groene energie tarieven van Pure Energie van april 2024.

Compleet aanbod

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Energieflex tot UnitedConsumers.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €225 per jaar.

A la minute overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Duurzame energie van Pure Energie afsluiten

Wil jij overstappen naar goedkope groene energie van Pure Energie? Dat gaat zonder moeite met behulp van onze vergelijker. Voer je adres, gas & stroomverbruik en overige wensen in. Aan de linkerkant vind je “Pure Energie”. Zo zoek je meteen het betaalbaarste contract dat in lijn is met je specificaties. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door het energietarief. Houd ook rekening met verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstkorting. Op sommige pakketten profiteer je al gauw van €250 voordeel (lees ook verder over Noordelijk Lokaal Duurzaam of Huismerk Energie).

Prijzen groene stroom Pure Energie april 2024 vergelijken

Pure Energie is een gangbare aanbieder van elektriciteit en gas. Deze energieaanbieder heeft pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, een vast of variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar of onbepaalde tijd. Advies: selecteer het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. In de praktijk stap je dan elk jaar over. Per slot van rekening ben je dan het goedkoopste uit! Gaan jullie je duurzame energie afsluiten bij Pure Energie? Vul jouw gegevens in, en stap à la minute over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het overzicht hieronder helpt je daarbij.

Type woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.825 kWh 650 m³
2 personen 2.125 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.075 m³

Pure Energie Overstapservice

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Voor nieuwe huizen is de regel: afsluiten en leveren. Loopt er al een groene energie contract van Pure Energie, en staat er een verhuizing op de planning? Dat kun je online of via de telefoon melden bij de service-afdeling. Je leverancier regelt de adreswijzigingen. Heb je te maken met een contract bij een andere leverancier, en ben je van plan over te stappen naar Pure Energie? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Jouw toekomstige gas en stroom aanbiederkan jou daarbij helpen.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Pure Energie oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn in het contract en eventuele boetes bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Aalsmeer, Landgraaf en Roosendaal).

De goedkoopste duurzame energie van Pure Energie

 1. Voer jouw locatie in
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Pure Energie duurzame energie aanbiedingen

Logischerwijs wil jij overstappen naar de voornaamste Pure Energie welkomstpremie van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting noemen we ook wel welkomstkorting. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €150 tot +/- €195 (hangt af van de contracttermijn). Jouw welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Wij raden dus aan om elk jaar over te stappen van leverancier. De beloofde aanbiedingen Pure Energie in april 2024 zijn zeker de moeite waard. Wacht niet langer! Ga naar de vergelijkpagina, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle Pure Energie duurzame energie contracten met de beste korting. Vergeet niet: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het stroom- en gas tarief.

groene-energieleverancier-pure-energie

 • Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Pure Energie en bespaar op licht en gas!