Loading...

Groene stroom Huismerk Energie Vergelijk duurzame energie en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over groene stroom van Huismerk Energie? Aan de hand van onze tool spot jij de meest interessante welkomstkortingen van mei 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Nu direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt direct het meest duurzame Huismerk Energie enerige pakket dat aansluit bij jullie eisen. Overstappen van energie gaat makkelijk en zonder problemen. Jij bekijkt hier tijdelijke welkomstacties en de laagste groene energie tarieven van Huismerk Energie van mei 2024.

Alle maatschappijen

Alle gangbare providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Huismerk Energie afsluiten

Kan je overstappen en zoek je goedkope groene energie van Huismerk Energie? Dat is eenvoudig gedaan als je onze vergelijker gebruikt. Vul je postcode, energiegebruik en overige wensen in. Aan de linkerkant vind je “Huismerk Energie”. Je zoekt zo accuraat het beste en scherpste contract dat in lijn is met je specificaties. Tip: beperkt je niet tot de kosten van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten. Vergeet daarnaast niet de welkomstkorting. Bij sommige leveranciers profiteer je al gauw van €200 voordeel (bezoek ook Engie of De Vastelastenbond).

Prijzen groene stroom Huismerk Energie mei 2024 vergelijken

Huismerk Energie is een landelijke aanbieder van zowel gas als elektriciteit. De energieleverancier verkoopt pakketten voor iedere consument. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Belangrijk: ga voor het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. Eigenlijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Onderaan de streep realiseer je de maximale besparing. Direct duurzame energie afsluiten bij Huismerk Energie? Begin dan met onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt helpt je daarbij.

Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.025 m³

Huismerk Energie Overstapservice

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Deze situatie is eenvoudig: aanvraag plaatsen en starten. Heb je al een groene energie contract van Huismerk Energie, en ben je van plan te verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig doorzetten naar de klantenservice. Het team verzorgt het overzetten van het huidige contract. Loopt er nog een contract bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar Huismerk Energie? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jullie volgende stroom en gas leverancier kan hierin ondersteunen.

Contract annuleren / oversluiten
Direct Huismerk Energie oversluiten? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de geldende opzegtermijn en boeteclausules bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Zoetermeer, Hellevoetsluis en Oss).

Vergelijk en vind goedkope duurzame energie van Huismerk Energie

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Huismerk Energie duurzame energie aanbiedingen

Begrijpelijk wil jij profiteren van de voornaamste Huismerk Energie welkomstpremie van mei 2024. Of je nu kiest voor een 1-jarige verbintenis, of een 3- of 5 jarig contract, de korting is er altijd wel. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €115 – €245 (ligt aan het type contract). De welkomstkorting ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Wij raden dus aan om elk jaar over te stappen van leverancier. Jouw aanbiedingen Huismerk Energie in mei 2024 moet jij in overweging nemen. Stap vandaag nog over. Open onze tool, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote Huismerk Energie duurzame energie contracten met de meest aantrekkelijke korting. Goed om te weten: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Reeds bestaande contractantenontvangen wel korting op het stroom- en gas tarief.

groene-energieleverancier-huismerk-energie

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Huismerk Energie en bespaar op licht en gas!