Loading...

Groene stroom Nuon Vergelijk duurzame energieabonnementen en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over groene stroom van Nuon? Op deze website spot jij de meest interessante welkomstkortingen van september 2020 met bijhorenden contracten/pakketten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt binnen no-time het meest duurzame Nuon energie abonnement dat aansluit op jouw wensen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en prettig. Jij checkt alle exclusieve acties en de laagste groene energie tarieven van Nuon van september 2020.

Alle pakketten

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €245 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Duurzame energie van Nuon afsluiten

Kan jij overstappen naar goedkope groene energie van Nuon? Dat is zo geregeld als je onze vergelijker gebruikt. Voer jouw postcode en huisnummer, schatting van energieverbruik en overige wensen in. Activeer het filter “Nuon”. Zo bekijk je accuraat het meest aantrekkelijke contract dat aansluit bij je specificaties. Tip: beperkt je niet tot de kosten per kWh en m3. Check ook aspecten als verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonus. Op diverse contracten krijg je wel tot €210 korting (bekijk ook Leon Zeewolde of Essent).

Prijzen groene stroom Nuon september 2020 vergelijken

Nuon is een betrouwbare leverancier van elektriciteit en gas. Dit bedrijf heeft verschillende soorten pakketten. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Handig: stap over naar het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Concreet is elke jaar overstappen interessant. Want op die manier betaal je dan het minst voor energie! Vandaag nog duurzame energie afsluiten bij Nuon? Vul de vergelijker in, en stap eenvoudig over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? De onderstaande tabel biedt uitkomst.

Type woningGasgebruik
Appartement850 m³
Tussenwoning1.325 m³
Hoekwoning1.450 m³
2 onder 1 kap1.750 m³
Vrijstaande woning2.000 m³
Samenstelling huishoudenStroom kWhGas
1 persoons huishouden1.825 kWh625 m³
2 personen2.325 kWh1.050 m³
Familie (1 kind)3.100 kWh1.375 m³
Gezin + 2 kinderen3.625 kWh1.600 m³
Familie (3 kinderen)4.100 kWh2.025 m³

Nuon Overstapservice

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Deze situatie is eenvoudig: afsluiten en leveren. Is er reeds sprake van een groene energie contract van Nuon, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon doorzetten naar de klantenservice. De medewerker verwerkt de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieaanbieder, maar wil je wel overstappen naar Nuon? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. De aanstaande gas en stroom aanbiederdoet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract annuleren / oversluiten
Snel Nuon oversluiten? Neem contact op met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de actuele opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Rouveen, Katwijk en Ridderkerk).

Check goedkope duurzame energie van Nuon

 1. Voer jouw locatie in
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Nuon duurzame energie aanbiedingen

Logischerwijs wil jij profiteren van de voornaamste Nuon welkomstpremie van september 2020. Of je nu kiest voor een kortlopend contract, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, je kunt altijd korting krijgen. Deze vorm van korting noemen we ook wel welkomstkorting. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €120 tot €270 (voor kortere termijnen ontvang je minder). Deze welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus verstandig om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De geldende aanbiedingen Nuon in september 2020 zijn weer interessant. Ga direct aan de slag. Gebruik onze vergelijker, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende Nuon duurzame energie contracten met de lucratiefste korting. Vergeet niet: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten krijgen soms korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

groene-energieleverancier-nuon

 • Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Stroom en Gas Onbepaalde tijd

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk groene stroom van Nuon en bezuinig op gas en elektra!